Få hjælp til at blive selvstændig

Overvejer du at blive selvstændig, kan du få masser af råd og vejledning i Københavns Kommunes Erhvervsservice.

Man kan organisere sit selvstændige arbejdsliv på mange forskellige måder. Det mest almindelige er at starte sin egen virksomhed som iværksætter. Det vil sige starte en virksomhed på en god idé om et produkt eller en tjenesteydelse.

I Københavns Kommunes Erhvervservice kan du blandt andet få personlig rådgivning, hjælp til at lægge en forretningsplan og lave bogføring.
Læs mere om vores tilbud til iværksættere

For unge i et såkaldt udsatte boligområde

Københavns Erhvervsservice holder løbende iværksætterkurser for unge i Tingbjerg/Husum (kaldet Lab2700 Talenter) og på Ydre Nørrebro (Lab2200 Talenter). Fra 2014 til og med 2015 vil der også være kurser på Bispebjerg og Amager.

Kurserne er for dig, der ønsker at undersøge, om du vil være iværksætter. Du vil blive undervist i forretningsudvikling og lære at pitche din idé for de andre på kurset og tænke 'ud af boksen'. Derudover vil du møde forskellige virksomheder og lokale virksomhedsejere vil komme med sparring og i nogle tilfælde bidrage økonomisk til deltagernes virksomhedsopstart. Kurserne varer oftest tre måneder - med undervisning i fire timer om ugen.

Du kan altid få rådgivning om vores tilbud. Vi kommer meget gerne ud til jeres boligområde og rådgiver, enten en-til-en eller til en større gruppe.

Vinderne af Lab2700 Talenter blev Line Krogsgaard Næs og Jeppe Jul Garnak med deres MadMobil. Du kan læse mere om Madmobilen på Madmobilens facebookside

Kontakt

For mere information vedrørende denne side.