Fif fra en selvstændig

Lars er uddannet sportsmassør og har en B.A. i Ernæring og Sundhed. I dag er han selvstændig.

Da Lars var færdig med sine studier, kontaktede han en tidligere underviser, som han vidste havde et ekstra rum i sin fysioterapi-klinik. Lars fik lov til at bruge rummet, men havde svært ved at skaffe kunder.

”Jeg fik hjælp af en kammerat til at designe flyers, som jeg husstandsomdelte, men det gav ikke noget. Jeg prøvede så med et slagtilbud i klinikken. Det gav lidt, men slet ikke nok til, at jeg kunne leve af det”.

Lars valgte  derfor at tage fat i webfirmaet Downtown, der udbyder onlinedeals.

”Da jeg havde et koncept på plads med 60 minutters sportsmassage til 249 kroner, sendte de en fotograf og en journalist ud og lavede en artikel. Og 328 slog til. Dobbelt så mange som jeg havde forventet, og jeg måtte udvide tilbudsperioden. En del kunder genbookede. Så jeg gik fra at massere en time om ugen til seks-syv timer om dagen! Jeg tjener ikke så meget på det, men jeg får mulighed for at få mere erfaring, sælge kunderne den næste behandling og lære at yde en god service, når tempoet er højt,” forklarer Lars.

Lars skal stadig være klar til at arbejde om aftenen eller i weekenderne for at have kunder nok, men han har fået det ud af det, som han ønskede.

”Det er bestemt en succes,” smiler han.

Lars’ råd til andre:

  • Tænk kreativt og stort
  • Tag en chance, og vær villig til at satse – også rent økonomisk
  • Giv lidt ekstra i starten. Vær fx fleksibel med din arbejdstid
  • Opstil mål. Hvad vil jeg med det her?
  • Opsøg andre, der er lykkedes med det, du vil

Kontakt

+45 3366 3366