Iværksætter Cornelius laver cider af overskudsæbler

Cornelius lever af at lave cider

Cornelius omsatte æblerov til ’Decideret Cider’ -nu kan han kalde sig iværksætter & medejer af virksomheden, der sælger bæredygtig æblecider

Med rødder i København laver Cornelius sammen med resten af holdet bag ’Decideret Cider’ økologisk æblecider af ”æbler de andre ikke gider lege med”. Iværksætterdrømmen blev realiseret dels på grund af udfordringerne med jobsøgning som nyuddannet cand.mag. i spansk og latinamerikanske studier, og dels fordi Cornelius er glad for fleksibiliteten forbundet med det at være iværksætter.

Iværksætterkusus gav et kæmpe personligt boost

”En ting der driver og motiverer mig er læring: Den learning by doing-proces man går igennem som iværksætter.”  Cornelius savnede eksperthjælp til at begå sig i ”iværksætterjunglen” og deltog som supplement til sin praktiske tilgang og sit store gå-på-mod på iværksætterkursus i Jobcenter København. ”Jeg fik personligt et kæmpe personligt boost af at være på kurset, og det gav mig nogle værktøjer, jeg kunne tage med videre i mit iværksætter-liv.”

Cornelius bruger stadig det iværksætternetværk han fik fra kurset – de mødes stadigvæk og spiser morgenmad og deler viden.