Læg en strategi

Sådan lægger du en realistisk jobstrategi.

Det er sjældent særligt frugtbart at søge job i øst og vest. Det er derimod en stor hjælp at sætte sig et mål i forhold til, hvor du gerne vil hen. Men måske har du svært ved at få overblik over, hvad du egentlig kan bruge din akademiske titel til, hvad du har af muligheder for at skifte branche, eller hvad du skal gøre for at få mere praktisk erfaring inden for dit fag. Derfor har vi samlet en række gode råd og værktøjer til dig, der søger job: 
 

 • Optimer dine muligheder ved at søge bredt
  At have en plan, er ikke ensbetydende med, at du kun skal have én løsning for øje. Dit mål skal være et pejlemærke, du skridt for skridt kan styre imod. Og at tage nogle 'omveje' kan sagtens være med til at give dig den erfaring og viden, der skal til for (igen) at gå efter din plan A.  gode råd til at søge bredt. 
   
 • Brug dit netværk 
  Mange jobs bliver ikke slået op - og måske kender én i dit netværk til en ubesat stilling, der kunne være noget for dig. Men hvem er egentlig i dit netværk, og hvordan bruger du dem aktivt? Få gode råd til at bruge dit netværk.    
   
 • Skift branche eller karriere
  Mange skifter fag, branche eller ligefrem karriere i forbindelse med et nyt job. Læs her nogle af de overvejelser, du bør gøre dig, før du begynder at søge job i en ny boldgade.   
   
 • Kom videre fra en fyring
  Er du for nylig blevet fyret fra et job, er det vigtigt hurtigt at komme videre og få vendt oplevelsen til en positiv udvikling. Læs mere om, hvordan du bedst tackler en fyring. 
   
 • Kom i praktik eller løntilskud
  Et job med løntilskud kan for mange ledige være en kortere og mere effektiv vej mod en fast stilling end måneder med traditionel jobsøgning. Læs mere om at få praktisk erfaring.
   
 • Er du i tvivl om, hvad du vil
  Er du ofte i tvivl om dine kompetencer og ønsker til et job, kan du blive klogere ved at teste dig selv, dine ambitioner og forestillinger om et drømmejob. Læs mere her om dine muligheder.

 

Kontakt

+45 3366 3366